Mini-pateuri cu cas

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2014 | 8305 vizualizari

 

Un aperitiv foarte bun si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800g aluat foietaj
  • 300g cas de oaie
  • doua fire ceapa verde
  • o legatura mica de marar
  • doua oua
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-pateuri cu cas:

Tocam marunt ceapa , mararul si amestecam cu casul dat pe raztoarea mica, punem oul batut, potrivim de sare si amestecam foarte bine. Intindem foaia cu sucitorul iar cu ajutorul unui pahar decupam aluatul. Se cresteaza aluatul ca in imaginile de mai jos, se pune umplutura in mijloc , adunam fiecare petala formand trandafirasul .

Se pune in tava de copt tapetata cu hartie siliconata, se unge fiecare trandafiras cu ou batut si se da la cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pateuri cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ricotta si ton