Mousse de ton pe crostini de paine de secara

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 6391 vizualizari

 

Imi place diversitatea. Imi place sa am de unde sa aleg si sa am libertatea de a alege. Imi place s aincerc, sa schimb, sa gust, sa experimentez...de aceea iubesc tot ceea ce se poate numi finger food...iti ofera libertate de alegere, iti dau posibilitatea de a gusta si de a analiza. Din colectia mea de finger food astazi propun crostini de paine de secara cu mousse de ton

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine integrala din secara
  • 100 g ton in conserva fara ulei
  • 100 g branza moale (de tipul celor ce
  • se intind pe paine- Almette, Philadelphia, etc) capperi sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton pe crostini de paine de secara:

Amestecam bine tonul cu branza si putina sare. Taiem painea in patratele si ajutandune cu 2 lingurite formam bilute de mousse de ton pe care le asezam deasupra crostinilor. 

Pe fiecare biluta punem cate o boaba de cappero. ostini. 

Sunt simpli dar de un mare efect. Gustul de ton se imbina foarte bine cu branza proaspata si cu gustul de secara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton pe crostini de paine de secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru masa de Revelion