Mozzarella in caleasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 9775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 sardele din conserva
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 5 linguri lapte
  • 60 g unt moale
  • 8 felii de paine toast
  • sare
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in caleasca:

Se taie marunt pestele. Se scurge mozzarella si se taie in felii uniforme.

Se bat bine ouale cu laptele si putina sare. Se amesteca untul cu pestele.

Se indeparteaza coaja de la feliile de paine, apoi se ung feliile cu crema de sardele.

Se pun feliile de mozzarella pe 4 felii de paine, se aseaza celelalte felii deasupra, apoi se taie sandviciurile in doua, pe diagonala.

Se pun sandviciurile intr-un vas adanc, se toarna deasupra amestecul cu oua si se lasa sa stea pana absorb lichidul, timp in care se intorc o data.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se pun sandviciurile in aceasta si se prajesc pe ambele parti, pana devin crocante. 

Se scot sandviciurile cu o paleta pe un servet de bucatarie, apoi se servesc ca aperitive sau sandviciuri calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in caleasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]