Mozzarella pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 3489 vizualizari

 

Daca avem cascaval pane,de ce nu am avea si mozzarella pane??
Am facut si va asigur ca e delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2pachete de mozzarella in forma de sul
  • 3-4oua
  • fulgi de cartofi pentru piure
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane:

Branza o taiem in felii groase de 2degete,le mai uscam daca e cazul cu prosoape de hartie,apoi le trecem de 3ori prin ou batut apoi fulgi de cartofi si le punem la prajit in baie de ulei foarte incins cate 1min pe fiecare parte.

Se servesc pe pat de salata verde stropita cu ulei de masline si otet balsamic.

TIPS-URI

1

este foarte important ca branza sa fie bine acoperita cu fulgi,nici macar o fisura sa nu fie pentru ca riscam sa se topeasca in ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]