Mucenici muntenesti

de ianculubita in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 4933 vizualizari

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

05.03.2013, 12:25

si acestia arata bine numai ca mucenicii nu se strecoara ci se lasa in zeama in care au fiert si se servesc cu zeama cu tot iar zeama se indulceste si se aromeaza (te rog sa-mi ierti completarea)

Rocsi 1

05.03.2013, 12:35

Asa fara zeama mananc si eu, altfel nu

danamatei 1

05.03.2013, 12:55

o sustin pe mamaie elena, are dreptate, si zeama este buna, dulce si aromata

ianculubita 1

05.03.2013, 14:00

Aha...eu am citit prin retete ca se lasa cu zeama,dar m-am gandit ca au gresit asa se intampla cand nu stii oricum cred ca nu mi-ar place cu zeama;multumesc pentru completatea cunostintelor

Ela68 1

05.03.2013, 14:04

Zeama este exceptionala, mai ales daca are esenta de rom si vanilie.

Sim0na 1

05.03.2013, 14:36

Preferatii mei!! Ca doar sunt munteanca

Samy 1

05.03.2013, 14:46

Tare bun arata , imi aminteste de copilarie. Cu sau fara zeama, depinde de gustul fiecaruia si de regiunea de unde vine reteta. Eu ii prefer pe cei de aici din reteta

diana_k 1

06.03.2013, 17:40

ortansa 1

07.03.2013, 09:14

Mie imi plac cu zeama, dar sunt buni si fara zeama .

Toamna07 1

07.03.2013, 13:13

Si eu tot cu zeama Ii servesc, dar nu refuz portia asta generoasa.
Fur si lingurita!

feliciacristea46 1

07.03.2013, 16:55

cu zeama au farmec dar cei moldovenesti sunt copti , cu miere si nuca pe deasupra !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]