Muffins After Eight

de RuxyRux in Prajituri, 4 Mai 2011 | 3075 vizualizari

 

Pentru iubitorii combinatiei menta ciocolata printre care ma numar si eu, am pregatit aceste briose fine, cu o aroma incantatoare de menta....gustul va las sa-l descoperiti...

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata cu menta ( 80 gr)
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana sirop de menta
  • 3 oua
  • 3/4 cana zahar( cea de lapte ca masura)
  • 1 cana si 1/2 faina( cana de lapte masura)
  • 100 gr unt 
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins After Eight:

1. Punem la mixer, ouale cu zaharul si vanilia, batem cam 5 minute.

2. Intr-un ibric topim untul si in el ciocolata.

3. In vasul de mixer adaugam si siropul de menta, mai amestecam 5 minute.

3. Cand ciocolata cu unt s-a racit putin o turnam usor peste compozitia cu oua.

4. Adaugam cacaoa si la urma faina.

5. Turnam in formele de muffins , daca folositi forme siliconice neaparat asezati-le pe tava de cuptor atunci cand le umpleti.

6. Incingem cuptorul la 200 grade si coacem pentru 25 de minute.

Gata... le servim cu mare placere cu o cana de cafea cu lapte. Yamyyyyyyyy!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins After Eight" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie