Musaca (2)

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2012 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 50 g unt
  • lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 500 g carne tocata
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca (2):

Se curata cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert facem un piure, adaugand untul, laptele si oul. Potrivim de sare si dam deoparte.

Calim ceapa, adaugam morcovii dati prin razatoare, lasam sa se caleasca putin, adaugam pasta de ardei si carnea, lasam putin dupa care adaugam putina apa si lasam pe foc cca 10 min, potrivim de sare si condimente dupa gust.

Batem ouale, adaugam smantana si laptele

In tava unsa cu unt, adaugam un strat de cartofi, compozitia de carne, putin din amestecul de ou, cartofi, amestecul de ou,c ascaval dat prin razatoare. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Noi am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Moussaka