Musaca

de silvi0ara in Vita, 24 Feb 2012 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata de manzat
  • 2 linguri ulei
  • 100ml apa
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri sos worcesterhire
  • Pentru stratul de cartofi si albitura
  • 1,4 kg cartofi
  • 300 g pastarnac
  • 300g telina
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras(sau dupa preferinta)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii ,100ml apa si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul. Amestecul  se tine la foc pana scade zeama.

Punem legumele la fiert in apa cu sare si cand sunt gata. Se face piureul  in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.

Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de piure,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.

Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]