Musaca altfel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2012 | 5700 vizualizari

 

Sursa de inspiratie : Bucataresele vesele,doar ca acolo se numeste "Piept de pui in straturi de legume".Eu nu am pus piept de pui,am pus pulpa de pui si nu am stiut cum sa o denumesc altfel.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi fierti in coaja
  • 2 pulpe de pui intregi fripte la cuptor
  • 3 ardei Kapia copti(de la borcan)
  • 200 g smantana 12 % grasime
  • 4 oua
  • 200 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • 200 g spanac(din congelator)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca altfel:

Se unge o tava 20x30 cu ulei.Cartofii se curata si se taie rondele.Se pune un strat pe fundul tavii.Se presara cu sare si piper

Din smantana,oua si 150 g cascaval se face un sos.1/2 din sos se pune peste primul strat de cartofi.

Se pun apoi ardeii copti taiati fasii.Al treilea strat este carnea de pui taiata cubulete.Urmeaza spanacul,dezghetat si scurs de apa. Peste spanac presaram sare si piper si 50 g cascaval ras.

Apoi am pus inca un strat de rondele de cartofi si am turnat si restul de sos.

Am dat la cuptor pana s-a rumenit usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi