Musaca cu branza

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 8135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi taiati rondele foarte subtiri
  • cascaval
  • branza de vaci
  • carnati oltenesti
  • 2 oua
  •  1 pahar lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu branza:

am curatat si feliat cartofii foarte subtire ( am folosit robotul) si am inceput asamblarea intr- o tava de yena in felul urmator;un strat  de cartofi ,carnatii taiati subtirel ,branza rasa,si la final cascavalras.Am continuat operatiunea pana cand am terminat toate ingredientele iar deasupra am ras cascaval. La final am batut 2 oua si paharul de lapte si am turnat deasupra.Se da la cuptor pana se rumeneste frumos ,cam 30-40 min la temp mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]