Musaca cu carne de porc si cartofi

de Florin A in Porc, 7 Ian 2016 | 8671 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

    • 1 kg carne tocată de porc
    • 200 gr cascaval Delaco ras
    • 5-6 cartofi (măricei)
    • 150 ml suc de roşii
    • 2 ardei capia roşii
    • 4-5 cepe albe
    • Sare şi piper după gust
    • Câteva frunzuliţe de busuioc proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si cartofi:

Într-o tigaie, adăugăm 1-2 linguri cu ulei, punem carnea tocată şi acoperim cu un capac. Dacă este necesar amestecăm ocazional. Când începe să îşi schimbe culoarea adăugăm ardeii şi ceapa, busuiocul verde tocat şi condimentăm după gust cu sare şi piper. Colorăm cu suc de roşii şi continuăm  fierberea înca 10 minute aproximativ.

Între timp, feliem cartofii, îi sărăm şi îi rumenim uşor, la foc iute.

 Într-un vas de cuptor, aşezăm un strat de cartofi, presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval ras şi adăugăm carnea. Deasupra, aşezăm restul feliilor de cartofi şi presărăm caşcavalul rămas.

 Punem vasul în cuptorul încins în prealabil, până ce musacaua se rumeneşte frumos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi