Musaca cu carne de pui si piure de cartofi

de Rahela Velicu in Pui, 30 Aug 2019 | 6897 vizualizari

 

Pieptul de pui de tara, care este mai atos si mai tare, il folosim de fiecare data tocat fie la chiftelute, paste sau musaca.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ardei boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de pui si piure de cartofi:

Fierbem carnea de pui.

Cartofii ii curatam si ii fierbem.

 Carnea de pui impreuna cu ceapa o tocam la robotul de bucatarie, apoi o punem in ulei, adaugam si ardeiul tocat marunt si lasam la calit 10-12 minute. Lasam la racit, adaugam sare, piper, ardei boia si 1 ou si amestecam bine. Cartofii ii pasam, adaugam sare, oregano si piper.

Ungem un vas de yenna cu ulei ai punem jumatate din cantitatea de cartofi. Adaugam carnea si acoperim cu piureul ramas.

Ungem cu ou batut pentru a forma o crusta deasupra si dam la cuptor pentru 35-40 de minute.

Lasam sa se raceasca, apoi putem portiona. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de pui si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)