Musaca de cartofi si ciuperci

de danielaR in Mancaruri cu carne, 10 Sep 2013 | 3468 vizualizari

 

am adaptat reteta dupa ingredientele care le-am avut prin frigider

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi potriviti
  • 100 gr ciuperci
  • 500 gr carne tocata/pasta de mici
  • 1/2 ceapa
  • 1/4 morcov
  • usturoi
  • pt sos
  • 60 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 600 gr lapte
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi si ciuperci:

Prima data facem sosul: punem pe foc untul, dupa ce s-a topit adaugam faina, apoi laptele. Amestecam sa nu faca cocoloase. Mai lasam 5 minute pe foc sosul apoi il dam deoparte

Tocam ceapa. Dam morcovul pe razatoare. Punem carnea tocata intr-un bol si o amestecam cu ceapa, morcovul, usturoi si sarea

Taiem ciupercile

Intr-un vas yena punem un strat de cartofi-unul de ciuperci-apoi carnea tocata-apoi deasupra iar cartofii feliati. Turnam sosul si dam la cuptor 1 ora.

Ii lasam sa se rumeasca bine si ii servim cu o salata sau cu muraturi

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de porc si vita