Musaca de dovlecei cu carne tocata

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2014 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 100 gr branza
  • 100 gr cascaval
  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 5 oua
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de dovlecei cu carne tocata:

Dovlecelul se curata de coaja si il taiem feliute subtiri pe care le asezam pe o farfurie si le condimentam cu sare si piper. Carnea tocata o codimentam, adaugam 2 oua si branza data prin razatoare. Ceapa o curatam si o taiem cubulete si o calim.

Luam o tava si o ungem cu unt, adaugam un strat de dovlecei, unul de carne tocata, ceapa calita, radem cascaval deasupra si continum asa pana avem deasupra ultimul strat de rosii taiate felii si presaram baconul afumat.

Dam la cuptor la temperatura potrivita si cand este aproape gata spargem 3 oua deasupra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de dovlecei cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu