"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".
Se caleste ceapa (tocata marunt), se pune morcovul. Separat se caleste carnea, iar cand devine alba, se pune peste ceapa. Se adauga apa si se lasa la fiert 1 ora si 30 minute. Apoi puneti bulionul, sare, dafin, busuioc tocat, nucsoara, oregano, cimbrisor, boia de ardei dulce si iute Delikat. Lasati sa fiarba inca 30 minute.
In acest timp, se pregatesc vinetele. Se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs. Se prajesc in ulei (eu am facut mai dietetic si am folosit apa cu ulei), toate feliile, pe ambele parti. Se asaza primul strat de vinete (intr-o tava de 20x30 cm, unsa cu ulei), apoi jumatate din compozitia de carne cu putin sos (nu mult, pentru ca si vinetele vor lasa apa), cascaval ras, alt strat de vinete, carne, cascaval si in final strat de vinete, cascaval, mozzarella si busuioc tocat.
Se tine la cuptor pana incepe sa se rumeneasca si se verifica daca mai are lichid (se poate pune ce a ramas de la carnea gatita).