Musaca vegetariana

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 4639 vizualizari

 

Pai nu am stiut ce denumire sa-i dau pt ca nu imi place denumirea de "sufleu"

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  •  ardei galben(eu am primit portocaliu)
  • o telina
  • o conopida
  • o gulie
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 100 gr parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca vegetariana:

Am spalat,curatat si taiat cubulete toate legumele si le-am copt intr-o tigaie teflon cateva minute.Apoi am presarat peste ele o lingurita ulei de dovleac,le-am mai lasat un pic la calit dupa care le-am asezat intr-o oala termorezistenta tapata cu ulei si pesmet.

Smantana am amestecat-o cu ouale, cu condimentele si cu parmezanul,am pus-o peste legume,am omogenizat si am dat la cuptor cca 20 min..

Am papat cu sandwich din cartof natur si chifteluta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rece cu labaneh