Musaca vegetariana

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2011 | 5031 vizualizari

 

Pai nu am stiut ce denumire sa-i dau pt ca nu imi place denumirea de "sufleu"

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  •  ardei galben(eu am primit portocaliu)
  • o telina
  • o conopida
  • o gulie
  • 3-4 rosii
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • 100 gr parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca vegetariana:

Am spalat,curatat si taiat cubulete toate legumele si le-am copt intr-o tigaie teflon cateva minute.Apoi am presarat peste ele o lingurita ulei de dovleac,le-am mai lasat un pic la calit dupa care le-am asezat intr-o oala termorezistenta tapata cu ulei si pesmet.

Smantana am amestecat-o cu ouale, cu condimentele si cu parmezanul,am pus-o peste legume,am omogenizat si am dat la cuptor cca 20 min..

Am papat cu sandwich din cartof natur si chifteluta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]