Muschiulet de casa

de Nadyne in Mezel de casa, 20 Mar 2017 | 10695 vizualizari

 

 Poate fi servit ca aperitiv, dar este minunat si pentru pachetelele de la scoala sau serviciu. Cu siguranta, este mult mai sanatos decat cel din comert. 

 

INGREDIENTE

  • 4 muschiuleti micuti de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 10 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper, coriandru
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de casa:

  Din vin, apa si mirodenii, obtinem o marinada in care tinem muschiuletii minim o zi, la rece.

  Apoi, transferam carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam marinada si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand se evapora tot lichidul. Cat timp stau in cuptor, ii mai intoarcem si ii mai stropim cu marinada din tava.

  Ii lasam pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala, romaneasca de Caltabosi /cartabosi de casa