Muschiulet de porc cu curry verde

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2018 | 2808 vizualizari

 

O reteta minunata care ne aminteste vacantele minunate petrecute in Tailanda.
Muschiuletul de porc este o carne frageda si excelenta, ideala pentru acest plat. Am parfumat totul cu pasta de curry verde si cu lapte de cocos.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/muschiulet-de-porc-cu-curry-verde.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 linguri de pasta de curry verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 200 ml de lapte de cocos
  • 1 pahar de apa + sau -
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • verdeata tocata
  • 4-6 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu curry verde:

Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.

Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg.

Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.

Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, laptele de cocos, cartofii curatati si taiati in 4.

Puneti piper si sare, acoperiti si gatiti timp de 30 minutes.

Scoateti carnea si taiati-o felii.

Puneti feliile de carne din nou si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.

Presarati verdeata tocata si serviti cald.

Noi l-am servit cu orez natur ca in Tailanda :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]