Muschiulet de porc cu legume

de _Alina_ in Porc, 14 Dec 2012 | 7035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g muschi de porc
  • 3 vinete potrivite
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii cherry
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 gogosar
  • 2 morcovi
  • 1 lgt ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 lg pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu legume:

1. Spalam vinetele si curatam de coaja jumatate din cantitate. Le taiem cubulete (3-4 cm) si le punem in apa cu sare timp de 20 min.  

2. Spalam si taiem muschiul in bucati de 5-7 cm.  

3. Punem lingurita de ulei in tigaie la incins (se poate renunta la ulei ;). Se azvarle carnea in tigaie si se rumeneste putin. Turnam peste carne vinul rosu si punem capacul. Lasam la foc potrivit pana cand scade lichidul.  

4. Curatam morcovii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele. De asemenea, taiem in cuburi/bucati mari ardeii si gogosarii. Ceapa o taiem julien, dar tot grosier.  

5. Dupa ce a scazut lichidul din carne putem pune legumele, punem capacul si lasam la foc mic 10 min. Daca este necesar punem si 30 ml apa. In ultimele 3 min punem pasta de tomate si invartim usor.

Asta e tot!

Pofta Buna!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure