Muschiulet de porc cu sos de mere

de Irina in Porc, 24 Ian 2010 | 6869 vizualizari

 

Din categoria "ce am mai scornit azi "...

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 mere mici
  • suc de rosii
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de mere:

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

24.01.2010, 23:53

e timpul sa ne schimbam ideile preconcepute sa mai incercam preparate noi , si eu vreau

Sylvia 1

01.02.2010, 16:56

Excelenta combinatie, trebuie sa o incerc si eu o data , felicitari pt reteta si prezentare

Irina 1

03.02.2010, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian