Muschiulet de porc cu sos de mere

de Irina in Porc, 24 Ian 2010 | 7011 vizualizari

 

Din categoria "ce am mai scornit azi "...

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 mere mici
  • suc de rosii
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de mere:

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

24.01.2010, 23:53

e timpul sa ne schimbam ideile preconcepute sa mai incercam preparate noi , si eu vreau

Sylvia 1

01.02.2010, 16:56

Excelenta combinatie, trebuie sa o incerc si eu o data , felicitari pt reteta si prezentare

Irina 1

03.02.2010, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin