Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie

de Rocsi in Porc, 4 Feb 2021 | 7340 vizualizari

 

Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des pastrama, pe care o folosim la sandwich-uri, dar imi place si langa niste paste cu sos alb sau in alte combinatii. De aceasta data l-am pregatit cu sos de soia si cateva condimente, in tigaie, iar ca si garnitura am optat pentru un orez cu parmezan! O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 30 gr unt
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri pasata de rosii (suc de rosii)
  • 3 linguri sos asiatic dulce-acrisor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru uscat
  • 1 catel de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie:

Spalati muschiuletul si il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii mai grosute. Curatati usturoiul si il taiati in patru. Incingeti o tigaie, adaugati untul si bucatile de carne. Presarati sare, piper, boia si cimbru. Puneti si usturoiul. Lasati carnea la foc potrivit, o rumeniti pe ambele parti. Dupa ce ati intors carnea si s-a rumenit, adaugati sosul de soia, apoi pasata de rosii si sosul asiatic. Amestecati, pentru a se patrunde sosurile pe toate partile. Mai lasati pe foc circa 2 minute. Cand este gata, trageti tigaia de pe foc. Vedeti ce simplu se face? Serviti alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne ca la Beclean