Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

de Bya Ralu in Porc, 10 Noi 2016 | 3096 vizualizari

 

Un deliciu,care se face rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1-2 linguri alune
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune:

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.

Catelul de usturoi se curata si se taie felii.

Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.

Se pune in tava putina apa.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.

Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi si cartofi prajti

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rahela Velicu 1

12.11.2016, 19:18

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:41

arata super bine!

Bya Ralu 1

13.11.2016, 21:00

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă