Muschiulet de porc in jar

de asubana in Porc, 10 Mar 2011 | 7879 vizualizari

 

Am facut aceast preparat in acest an bineneteles in cuptorul de la tara.Iar carnea de porc autentica binenteles! Chiar am vrut sa incerc de mult ceva traditional pe jar si uite ce a iesit.....

 

INGREDIENTE

  • 4 muschi de purcel
  • un varf de sare
  • un varf de piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline 4 lingurite,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in jar:

Se iau 4 muschiuleti potriviti sa nu fie perea mari sau prea grosi ca sa se patrunda bine, se ung cu uleiul de masline cu sare,piper,cimbru sau boia dulce daca va place sa iasa mai rosiatic. Se invelesc fiecare muschiulet separat in staniol, se rasucesc la ambele capete precum o bomboana, se dau in jar pana incepe sa se schimbe staniolul la culoare. Nu lasati prea mult sa nu le ardeti deoarece staniolul pastreaza temperatura si se prajesc foarte repede. Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca pret de cateva minute, se feliaza si se servesc pe platou cu ce garnitura si salata doriti.

Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in jar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc la cuptor cu sos alb si ciuperci