Muschiulet de porc in sos balsamic

de La Ancuta in Porc, 15 Dec 2010 | 8191 vizualizari

 

Azi am vrut sa fac peste si a iesit asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 40 ml otet balsamic
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in sos balsamic:

Se spala muschiuletul si apoi se usuca cu un servet.

Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se unge bine cu cimbru, rozmarin si usturoi pisat.

Se lasa sa stea o ora la frigider.

Dupa ce s-a odihnit la rece se pune muschiuletul in tigaia in care am incins putin ulei de masline si se prajeste usor pe toate partile.

Adaugam apoi otetul balsamic si lasam sa fiarba 5 minute.

Se pune carnea intr-o tava si se toarna sosul peste. Se mai adauga un sfert de cana de apa si se da la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.

La juatatea timpului se intorce pe partea cealalta.

Dupa ce s-a rumenit se portioneaza si se serveste cu sos si garnitura la alegere.

Noi am avut piure de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere