Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

de lilik in Porc, 10 Apr 2011 | 12543 vizualizari

 

cam lung titlul.....merita sa-l incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc(400-500 gr)
  • bacon crud(7-8 felii)
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare cu apa
  • 2 ramurele de rozmarin
  • sare,piper
  • 1 cubulet de unt
  • putin oregano(sau ce condimente va plac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor:

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la cuptorul incins la 170-180° pana se rumeneste frumos(eu l-am lasat cam 1 ora si jumatate).

Intoarceti muschiuletul pe toate partile si daca scade lichidul din tava mai puneti cate un pahar de vin si unul de apa.

Cand e gata feliti si serviti cu sosuletul format in tava  deasupra si ce garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

lilik 1

13.04.2011, 11:28

Sylvia te servesc cu placere

lilik 1

13.04.2011, 11:30

AlexJ sincer nu stiu cum iese fara vin dar cred ca a-i putea incerca cu supa de zarzavaturi mai ales ca acum se gasesc de toate in toate pietele

adry88 1

07.05.2011, 13:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu garnitura de orez