A iesit foarte bun, este mai bun cand este rece a doua zi, m-am inspirat din reteta lui nadina 73, ii multumesc foarte mult, http://www.bucataras.ro/retete/muschiulet-filepastrana-mezel-13046.html
Bunnnn, frecam carnea cu sare si piper, apoi facem sosul din usturoiul tocat marunt, sosul de rosii si pasta de ardei iute, apoi punem condimentele si vinul ( 50 ml) si imbracam muschiuletul cu pasta aceasta.
Punem si foi de dafin deasupra, ungem bine bine tifonul cu untura si punem muschiuletul. Il invelim bine in tifon si apoi in hartie de copt.
Strangem bine cu o sfoara si punem la frigider timp de 3 zile. Dupa 3 zile il punem intr-o tava si punem uleiul, apa si vinul.
Bagam la cuptor pentru 1 ora, apoi il scoatem din hartie si tifon, si il mai lasam 45 de minute.
Este mult mai bun rece.