Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

de amalia01 in , 19 Sep 2018 | 3273 vizualizari

 

Toamnă- toamnă, dar pe lângă zacuscă, bulion, dulceață, mai gatim și alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc muschiulet de porc, lung
  • 3 lgte pesto
  • piper
  • rosii deshidratate ( uscate)
  • bacon
  • usturoi
  • ulei
  • 200 ml apa
  • Ierburi italienesti Delik'At
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate):

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.

Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.

Cureti usturoiul si il tai in bucati.

Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto,  presari ierburile, asezi feliile de rosii si cele de bacon.

Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.

Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.

Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie, pe parcurs mai adaugi apa.

Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]