Nasturei cu gem de coacaze

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 5486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina;
  • 40 g alune macinate;
  • 50 g zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 g unt rece;
  • 1 galbenus;
  • 50 g gem de coacaze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu gem de coacaze:

Se amesteca faina impreuna cu alunele,zaharul tos si zaharul vanilat.Se adauga untul rece si galbenusul si se framanta bine.Aluatul obtinut se lasa la frigider o ora,infasurat in folie.Din aluat se formeaza bilute de 2 cm diametru.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Cu degetul se face cate o gropita in fiecare biluta.Umplem gropitele cu gem de coacaze si coacem nastureii in cuptorul preincalzit,15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu gem de coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]