Naut cu ceapa si kaizer

de Bya Ralu in Porc, 3 Mai 2016 | 4037 vizualizari

 

O mancarica rapida care se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva naut
  • unt
  • sare/piper/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ceapa si kaizer:

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece.

Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele.

Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si kaizerul.

Cand zeama a scazut se poate servi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ceapa si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură şi păstăi de fasole la grătar