Naut cu ceapa si kaizer

de Bya Ralu in Porc, 3 Mai 2016 | 4163 vizualizari

 

O mancarica rapida care se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva naut
  • unt
  • sare/piper/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ceapa si kaizer:

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece.

Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele.

Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si kaizerul.

Cand zeama a scazut se poate servi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ceapa si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

04.05.2016, 00:18

mihaelar63 1

06.05.2016, 00:54

Cu busu nu m-am gandit

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]