Nectar de caise

de Bunica in Sirop / Compot, 5 Iul 2009 | 11201 vizualizari

 

Vitaminizant, racoritor si sanatos

 

INGREDIENTE

  • caise
  • zahar sau miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de caise:

Se spala caisele,se rup in jumatati ,se pun intr-o oala la fiert. Apa sa acopere de 3 degete caisele. Se lasa sa fiarba inca 5 minute dupa ce au inceput sa clocoteasca.Se scot cu o paleta, se mixeaza se adauga zahar sa u miere dupa gust. Se pun in sticle cat mai fierbinti,se capseaza si se mai fierb la bain-marie inca 15 min. dupa ce a inceput apa din oala sa clocoteasca. Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de caise" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]