Negresa

de Dea_Dea in Prajituri, 21 Mar 2013 | 13772 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 gr margarina(unt)
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml iaurt
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • GLAZURA
  • 100 gr ciocolata neagra amaruie 1
  • 00 ml frisca licida
  • ORNAT
  • Frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

BLATUL:

Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca si se taie bucati.

GLAZURA : 

Ciocolata rupta bucatele cu frisca se pune la foc mic pana se omogenizeaza, apoi se pune peste bucatile taiate de blat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza