Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Apr 2013 | 9257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri cacao
  • 1/3 ceasca ulei
  • 1 cana apa rece
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca dorim si amestecam usor.

Tapetam o tava cu unt si faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (sa treaca testul cu scobitoarea).

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.

O putem servi cu zahar pudra sau cu o glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu mere (de post)