Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Miha in Multicooking, 18 Iun 2019 | 6746 vizualizari

 

Pentru astazi avem o reteta de negresa cu branza, pregatita la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Nu stiu inca daca minunea asta de aparat poate face orice fel de desert, dar negresa cu branza a iesit grozav. La fel ca si crema de zahar ars

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat negresa:
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 250 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri bobite de ciocolata
  • Ingrediente crema de branza:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de portocale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Blat:

Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema
fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu
cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de ciocolata.

Crema de branza:

Branza o punem intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si mixam totul cu blenderul vertical
pana obtinem o crema fina.

  • in cazul in care branza este prea uscata puteti adauga si 1-2 linguri de smantana sau inca 1 ou
  • puteti aroma cu orice alta aroma va place voua

Compozitia pentru blat o turnam intr-o tava (18 cm diametru) tapetata cu hartie de copt. Crema de branza
obtinuta o turnam usor peste compozitia pentru blat si nivelam.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punem 1 cana cu apa si asezam gratarul din dotarea aparatului. Asezam tava cu compozitia pentru negresa cu branza. Deasupra tavii punem o bucata de hartie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interior.

Inchidem capacul si il rotim în pozitia INCHIS. Inchidem si supapa de presiune.

Setam programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasam apoi tasta START/STOP. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschidem capacul si scoatem cu grija tava din interior. Lasam la racit, dupa care negresa cu branza se portioneaza dupa dorinta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune