Negresa cu ciocolata si nuci

de Merisor in Prajituri, 9 Feb 2013 | 21433 vizualizari

COMENTARII (61)

Merisor 1

06.11.2013, 22:15

Tu, Gaby, pai cand e calda e mai moale, dar cand se raceste se mai intareste nu stiai asta?

gaby_duceag 1

06.11.2013, 22:17

meri, din cauza ta am scris !
nu se scrie la prajituri asa ceva, neserioaso ce esti ))

gaby_duceag 1

06.11.2013, 22:17

meri, nu invers?)))))))))))))))

Merisor 1

06.11.2013, 22:18

hmmm, o fi invers? )))

diaconta 1

06.11.2013, 22:20

Gaby,io zic sa dezaprobi reteta pana se lamureste chestiunea

Merisor 1

06.11.2013, 22:22

Trebuie sa discutam pe forum problema acestei negrese ))

Merisor 1

06.11.2013, 22:27

06.11.2013, 22:15
Meri ?Hmmmmm a mea a fost destul de crescuta da' parca nu era moale
cam cat, Dia?

diaconta 1

06.11.2013, 22:30

Adica,crezi ca are o problema care trebuie discutata pe forum?

diaconta 1

06.11.2013, 22:31

Cam cat s-o pot taia in doua daca e nevoie

bitzy27 1

07.11.2013, 11:03

Multumesc Meri pt raspuns,dupa ce s-a racit e ok. Foarte gustoasa :*

bitzy27 1

07.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu cafea