Negresa cu dulceata

de ianculubita in Prajituri, 20 Ian 2014 | 13856 vizualizari

 

Aceasta este clasica reteta de Negresa de post,in care eu am adaugat un borcan cu dulceata de trandafiri care mie nu-mi place si tot mutam borcanul de colo colo

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu sifon
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcan gem sau dulceata
  • 1 lingurita bicarbonat
  • arome
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu dulceata:

Intr-un castron amestecam sifonul cu zahar pana se topeste,adaugam apoi uleiul cate putin amestecand continuu,arome apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si bicarbonatul stins;dupa omogenizare incorporam gemul si rasturnam in tava unsa si tapetata sau forma de silicon daca aveti;deasupra dispunem miez de cuca si lasam la cuptor 40min.

Dupa ce s-a racit in forma,scoatem,pudram,taiem si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa