Negresa cu zmeura

de RuxyRux in Dulciuri, 12 Aug 2015 | 3988 vizualizari

 

Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt 85%
  • 250 g ciocolata( 3/4 cu lapte, un sfert amaruie)
  • 250 g zahar brun
  • 250 g faina
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • vanilie
  • 1 plic ness
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu zmeura:

Topim untul  la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc).

Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam ingredientele.

Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare, apoi punem faina si din nou amestecam foarte bine.

La final adaugam laptele, putin cate putin pana il punem pe tot.

Ungem cu putin unt o tavita 22/30 si turnam compozitia, apoi coacem prajitura la 180 de grade pe progamul de patiserie timp de 40 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Lasam negresa la racit si apoi o mancam cu multa zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]