Negresa de post

de mirela0911 in Prajituri, 6 Dec 2011 | 22632 vizualizari

 

O reteta adaptata dupa cea a Monei (aziz)! E prima oara ca o fac si ne-a placut tare mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 80 g fulgi migdale
  • 2 lg pline cu gem de capsuni
  • esenta de rom
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • 50g ciocolata menaj
  • 1 lg margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un vas incapator se pune apa si zaharul si se amesteca pana la topirea acestuia. Se adauga esenta de rom, migdalele gemul si uleiul.

Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Se toarna peste compozitia de mai sus, se omogenizeaza bine dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 40-45 minute (sa treaca testul cu scobitoarea). 

Se lasa la racit dupa care se toarna deasupra glazura facuta din topirea ciocolatei cu margarina. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mirela0911 1

07.12.2011, 22:03

antici_g si e si tare buna chit ca e de post

mirela0911 1

07.12.2011, 22:05

Dia am vazut, si eu ma gandesc la negresa ta de cand am vazut-o pe FB

babi5 1

24.09.2014, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visine