Negresa de post

de T I M E A in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 8473 vizualizari

 

Reteta de la Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 plic praf budinca de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura otet
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • 1/2 sticuluta esenta de rom
  • putin ulei pt uns tava
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate.

In alt bol amestecam ingredientele lichide.

Impreunam cele doua compozitii si amestecam pana la omoginzare.

Ungem o tava mica cu ulei si turnam compozitia rezultata.

Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25-30 minute.

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca usor apoi pudram cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (47)

T I M E A 1

26.11.2012, 22:36

Bianca , Carla

Pushaa 1

04.03.2014, 13:19

Xandrinne 1

06.08.2015, 09:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]