Negresa de post cu glazura

de Ramonaa in Prajituri, 10 Apr 2016 | 4148 vizualizari

 

Un deserit pe gustul or carui copil

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 250 ml apa minerala
  • 250 de zahar
  • 4 linguri cu gem (eu am foslit gem de prune )
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • Glazura
  • 6 linguri de apa clocotita
  • 3 linguri de caco
  • 1 lingura de ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu glazura:

Pentru aluat se cerne faina intru-n vas, amesteci cu praful de copt, torni apa minerala, adaugi zaharul, uleiul, gemul de prune si cacaua. Amesteci bine toate ingredienetele si pui aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coci prajitura in cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute.

Glazura:

Se amesteca zaharul cu cacaua cu zaharul  pe baie de aburi ,adaugi uleiul apoi torni apa fierbinte si amesteci continu .O pregatin cand e prjitura rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu glazura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (5)

Constelatialeu 1

10.04.2016, 15:06

Bya Ralu 1

10.04.2016, 15:25

buna

Merisor 1

10.04.2016, 18:16

Tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]