Negresa de post cu glazura de cacao

de robert_b in Prajituri, 9 Sep 2014 | 11023 vizualizari

 

Un dulce aromat,si usor de preparat! :x

 

INGREDIENTE

  • Pentru negresa:
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri cu gem de prune
  • o mana nuci pisate
  • 2 cani faina
  • stafide
  • arome
  • o lingurita rasa praf de copt
  • Pentru glazura:
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • arome
  • 4 cubulete margarina "Unirea"
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu glazura de cacao:

Negresa:Toate ingredentele se amesteca intr-un bol incapator,pana ce se omogenizeaza totul.Compozitia se toarna intr-o tava cu diametrul 24x24.Se coace la foc potrivit 30 de minute.

Glazura:Apa si zaharul se pun la fiert pana ce da in clocot.Se adauga cacaua si margarina,si se mai lasa pe foc 5 minute ,amestecand continuu..Se opreste focul si se adauga aromele.Glazura se toarna fierbinte peste prajitura rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post