Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

de Pushaa in Prajituri, 27 Iul 2014 | 8668 vizualizari

 

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]