Negrese

de eclerash in Prajituri, 9 Dec 2010 | 8923 vizualizari

 

tin sa mentionez ca eu nu am folosit margarina rama dar probabil ca apare automat din sistem in reteta mea.

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf copt
  • 3 linguri gem caise
  • 50 g cacao
  • 2 plicuri zahar vanilinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Mai intai vom amesteca ingredientele uscate(faina,praful de copt,zaharul si cacaoa) pentru a nu se forma cocoloase.Adaugam si apa si uleiul si apoi gemul de caise si omogenizam.Punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pt aprox 30 min.

Pentru glazura am folosit 3 linguri cacao,2 linguri margarina,5 linguri apa si ciocolata neagra topite la bain marin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta