Nuci umplute

de Laly in Prajituri, 6 Aug 2010 | 15356 vizualizari

 

Sa stiti ca nucul meu n-a fost altoit,asa ca a facut niste nuci mai micute.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ceasca de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 2 oua
  • 3 cesti de faina
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 150 gr nuci macinate fin
  • arome dupa gust
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Se freaca untul pentru a se inmuia.Se adauga zaharul si vanilia si se freaca pana se obtine o crema spumoasa.

Se adauga ouale batute si faina.Trebuie sa rezulte un aluat potrivit de tare,cu care se vor umple formele de nuci.Se coc pe aragaz pana capata o culoare usor aurie.

Crema: se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile maruntite si aromele.Dupa ce s-au racit nucile,se vor umple cu crema,cu ajutorul unei lingurite si se vor uni cate doua (se pot umple nucile si cu dulceata,crema finetti,sau cu ce va place).

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]