Omleta cu carnati

de Adi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2014 | 7078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 carnati semiafumati
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • branza rasa
  • ceapa rosie
  • ardei
  • rosii
  • paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati:

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime.

Se pune tigaia pe foc mediu pana incep sa sfaraie carnatii.

Intr-un vas, se amesteca ouale si mustarul cu o furculita, pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga putina sare si piper si se intinde compozitia peste carnatii din tigaie.

Se inclina tigaia intr-o parte si in alta pentru a se intinde compozitia uniform, iar cand omleta este rumenita pe dedesupt, se intoarce cu o spatula si pe partea cealalta.

Dupa ce este rumenita si pe a doua parte, se rastoarna pe un platou si se rade branza deasupra.

Se serveste cu branza rasa, legume proaspete si paine prajita, sau dupa preferinte, cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]