Omleta cu cascaval afumat si sparanghel

de Oana in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 2989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • 6 fire de sparanghel
  • sare
  • ulei de masline
  • rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat si sparanghel:

Pentru doua portii, batem ouale cu cascavalul ras si facem o omleta mare, in putin ulei de masline. O intoarcem pe ambele parti. Apoi o taiam pe jumatate si o asezam pe doua farfurii.

Sparanghelul il oparim in apa fiarta cu putina sare si il lasam sa dea cateva clocote, apoi il trecem prin jet de apa rece si il lasam la scurs.

Punem 3 fire de sparanghel in omleta, o rulam usor, o presaram cu sare de mare rasnita si servim cu cuburi de rosii si ulei de masline, super bun si rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]