Omleta cu ceapa rosie

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -2 cepe rosii potrivite
  • -150 g kaizer
  • -150 g cascaval ras
  • -4 linguri de ulei
  • -cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
  • -sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie:

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.
Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.
Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min.
Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita