Omleta cu ciuperci si Miez de lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 3782 vizualizari

 

Ieri ne-am inceput dimineata cu o omleta cu ciuperci si miez de lapte

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cuite Miez de lapte
  • 4-5 ciuperci proaspete ( puteti folosii si din conserva, dar nu va avea acelasi gust )
  • o bucataica sunculita presata/salam/kaiser sau ce va place
  • ardei rosu si galben ( eu am pus de la lada )
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si Miez de lapte:

Se spala si se curata ciupercutele de pielite, dupa care se taie feliute subtiri, se pastreaza si cotoarele, care se vor taia marunt.

Se calesc intr-o lingura de ulei de masline.

Se adauga ardeiul si rosia taiate cubulete, peste care se va pune si sunculita, taiata si ea tot cubulete.

Se lasa la foc mic pana cand legumele s-au inmuiat bine.

Se bat ouale cu sare si piper.

Se adauga in tigaie peste ciuperci, se da focul incet,

Cand o intoarcem ne folosim de capacul tigaii astfel: printr-o miscare rapida rasturnam omleta pe capac si invers, asa va ramane intreaga si nu se va rupe.

Deasupra vom pune felii de Miez de lapte.

Se lasa la foc mic 2 minute dupa care cu grija se muta pe o farfurie.

Se asezoneaza cu patrunjel tocat fin.

Pofta buna!!!!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ceva fin