Omleta cu dovleac

de Renataedina in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mai mic
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovleac:

Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. 

Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc.

Se poate servi cu muraturi si cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]