Omleta cu dovlecei si branza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 8965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 dovlecel
  • 50 g branza feta
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei si branza:

 
Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga laptele si se omogenizeaza.In ouale batute se adauga si patrunjelul tocat.Dovlecelul se curata si cu ajutorul curatitorului de legume se taie fasii subtiri. Branza se taie cubulete.
O tigaie se incinge cu putin ulei,se toarna ouale batute,deasupra se aseaza fasiile de dovlecel si cubuletele de branza.Omleta se tine aprox 1,5-2 minute pe o parte,apoi se taie pe jumatate(pentru a fi mai usor de intors) cu ajutorul unei spatule de lemn si se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa un minut.

Se serveste calda alaturi de rosii si branza cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]