Omleta cu legume, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 7233 vizualizari

 

Ador acest tip de omleta pentru ca este hranitoare, se face repede si se mananca la fel de repede. :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 3 linguri mazare bonduelle;
  • 2-3 ciuperci champignon proaspete;
  • 1/2 ardei gras galben/rosu/verde;
  • cascaval ras (cat ne place) - pastram putin si pentru a rade la final, deasupra.
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • usturoi granulat;
  • putin ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume, la tigaie:

Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie.

Taiem ardeiul gras cubulete mici (ca sa se gateasca repede).

Spargem ouale, adaugam peste ele ciupercile, ardeiul tocat marunt, mazarea, sare, piper, cimbru si usturoi granulat. Amestecam totul foarte bine si turnam compozitia intr-o tigaie antiaderenta in care am pus cateva picaturi de ulei.

O intoarcem pe ambele parti ca sa se rumeneasca frumos.

La sfarsit, o scoatem pe farfurie, radem putin cascaval deasupra si o pliem. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure